Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ !! Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, σταθμός Μετρό ¨ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ" 10 π.μ. Στάση εργασίας της Ομοσπονδίας 8-12 και του Ε.Κ.Α 11-15.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ
Σολωμού 65 Αθήνα τ.κ. 104-32 τηλ. 210-5244901 fax 210-5236838 

omtvx@otenet.gr

 

Να  καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες!

 

 Ολοκληρώνεται με την έκδοση της απόφασης την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, πέντε χρόνια μετά, η δίκη της Χρυσής Αυγής με 68 κατηγορούμενους και μεταξύ αυτών την ηγετική της ομάδα.

       Έγινε ξεκάθαρο και απ’ την ακροαματική διαδικασία πως  η δολοφονία Φύσσα, οι επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους Αιγύπτιους ψαράδες όπως  και οι άλλες δολοφονικές τους πράξεις είχαν κοινά χαρακτηριστικά και  αφετηρία τη ναζιστική τους ιδεολογία. Δεν είναι τυχαίο ότι τα θύματά τους ήταν κομμουνιστές,  μετανάστες και αντιφασίστες.

       Αποδείχτηκαν   οι διασυνδέσεις της ναζιστικής συμμορίας  με τον κρατικό μηχανισμό και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ότι δεν έπαψαν στιγμή να στηρίζουν όλα τα αντεργατικά μέτρα που τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις Συλλογικές Συμβάσεις, τα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Τσιράκια των αφεντικών, πρόθυμοι να μπουν μπροστά  και να δράσουν για να μην σηκώσουν κεφάλι οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς, να ενισχύσουν τον φόβο τη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό.

Σήμερα ενώ φαίνεται να λουφάζουν, να κινούνται τα στελέχη τους σε άλλα κόμματα, είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν  να αποτελούν την  εφεδρεία  των επιχειρηματικών ομίλων και των κυβερνήσεών τους. Τους απομονώνουμε στους  χώρους δουλειάς και σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και οργανώνουμε αγώνες που βάζουν στο στόχαστρο  την αντιλαϊκή πολιτική  της Ε.Ε και των κυβερνήσεων,  τον καπιταλισμό που τους γεννά. Για να μην πληρώσουμε  πάλι  οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα την νέα κρίση, τις τεράστιες ελλείψεις στην Υγεία, την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.

 

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ,  ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ !!

 

 

Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, σταθμός ΜΕΤΡΟ  ‘’Αμπελόκηποι’’ 10 π.μ. 

Για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση, η Ομοσπονδία κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας  8.00 π.μ. – 12.00 μ. 

1/10/2020

Αγωνιστικά

Η Διοίκηση