Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΤΗΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ!

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

E-mail: sindikato.tipou.xartou@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21/8/2021


Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στον κόμβο Στροφυλιάς το Σάββατο 21 Αυγούστου και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα, που δίνουν οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας μαζί με το σωματείο ρητινοκαλλιεργητών, τον αγροτικό σύλλογο Μαντουδίου και τις επιτροπές αγώνα των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.

Απαιτούμε στο πλευρό τους 100% αποζημίωση των καταστροφικών ζημιών, που υπέστησαν στο βιός τους από τις πυρκαγιές, ολόπλευρη κρατική στήριξη στις αυξημένες ανάγκες τους, άμεσα αντιπλημμυρικά έργα από κράτος και περιφέρεια, καμμιά είσοδο της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας", που έμπασε η κυβέρνηση, ενώ ακόμα άχνιζε η καταστροφή. Που μοιράζοντας ψίχουλα σπεύδει, να "επενδύσει" άμεσα, για να μην χάσει την ευκαιρία για περισσότερα κέρδη αδιαφορώντας, αν με αυτήν την οικονομική διαχείριση ξεριζωθούν από τον τόπο τους, οι κατεστραμμένοι εργάτες, αγρότες και λαός της περιοχής.

Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των πυρόπληκτων κατοίκων ενάντια στους σχεδιασμούς των επιχειρηματικών ομίλων και της κυβέρνησης.




Αγωνιστικά

η Διοίκηση