Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

E-mail: sindikato.tipou.xartou@gmail.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30/9/2021 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες

Μετά και τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας περί «δύο άκρων», που εξισώνει τον θύτη με το θύμα, γίνεται πλέον ξεκάθαρο το επιχειρούμενο ξέπλυμα ευθυνών από την κυβέρνηση ΝΔ για την μετατροπή του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης σε ορμητήριο ναζιστών τραμπούκων και δολοφόνων.

Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου καταγγέλλουμε το «χάϊδεμα» της κυβέρνησης στα δολοφονικά φασιστοειδή, που σε διατεταγμένη υπηρεσία χύνουν το δηλητήριο τους μέσα στα σχολεία προσπαθώντας να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν το μαθητικό κίνημα. Καταδικάζουμε την υποκρισία της ΝΔ περί ίσων αποστάσεων «απέναντι στην βία, απ’όπου κι αν προέρχεται» με τη συνήθη, γενικόλογη και «θολή» ρητορική, που μόνο ανοχή σημαίνει απέναντι στην εγκληματική σαπίλα του ντουνιά.

Υπενθυμίζουμε τις εκ διαμέτρου αντίθετες, άμεσες και αστραπιαίες ενέργειες της κυβέρνησης ΝΔ πριν από ένα χρόνο, όταν η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έμπαινε σε μαθητικές καταλήψεις κι όταν εισαγγελείς κι αστυνομία περνούσαν χειροπέδες σε ανήλικους μαθητές, οι οποίοι και κρατούνταν ωσάν εγκληματίες, επειδή με κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια διεκδικούσαν και απαιτούσαν το δικαίωμα στην γνώση με ανοιχτά και ασφαλή σχολεία εν μέσω πανδημίας.

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ! 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου, να συμπεράνουν ξανά τίνος συμφέροντα υπηρέτησαν και υπηρετούν οι δολοφόνοι εθνικιστές, που δεν περιορίστηκαν βέβαια, επειδή «κλείστηκαν φυλακή». Θυμόμαστε πολύ καλά, πως όσο καιρό εκλέγονταν στη Βουλή, μια χαρά ψήφιζαν και με τα δυό τους βρωμόχερα, τα βουτηγμένα σε αίμα, νόμους και μέτρα κάθε «δεξιάς» ή «αριστερής» κυβέρνησης, που ευνοούσαν τ’αφεντικά τους, βιομηχάνους κι εφοπλιστές. Οι χρυσαυγίτες εξάλλου είχαν πρωτοστατήσει στη δημιουργία δουλεμπορικών γραφείων λόγω των Μνημονίων, στα οποία «εναντιώνονταν» προσχηματικά, ώστε να εκλέγονται σαν «αντισυστημικοί» και μάλλον για να νοικιάζουν μόνο «Έλληνες» σκλάβους στους καπιταλιστές…

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Καλά θα κάνουν τα ναζιστικά θρασίμια, να ξανακρυφτούν στα λαγούμια τους! Το δηλητήριο τους δεν χωράει σε σχολεία, γειτονιές, εργοστάσια, πουθενά! Θα μας βρίσκουν συνεχώς απέναντι τους!

Το οργανωμένο, ταξικό εργατικό κίνημα και τον αποφασισμένο λαό, που εχθρεύονται!

 

Αγωνιστικά η Διοίκηση