Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδήλωση Συζήτηση με τους συναδέλφους συνταξιούχους
και εκείνους που είναι κοντά στη συνταξιοδότηση.

Δευτέρα 18:00 στα γραφεία του Σωματείου (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος)

Θεωρούμε ανάγκη και υποχρέωση του Σωματείου να διευρύνουμε τη δράση μας σε ένα κομμάτι που είμαστε αδύναμοι μέχρι τώρα. Οι συνάδελφοι που βγαίνουν στη σύνταξη (στο ΙΚΑ ή στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ) αντιμετωπίζουν την αντεργατική επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα. Κάθε νέος νόμος της Κυβέρνησης της Τρόικας και της Ε.Ε. έρχεται να περικόψει και κάτι ακόμα από τις κατακτήσεις που με αγώνες και αίμα οι προηγούμενες γενιές είχαν πετύχει. Οι συντάξεις έχουνε φτάσει να γίνονται επιδόματα πτωχοκομείου και η υγεία, ένα ακριβό αγαθό για τους λίγους.Η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ακολουθούν την πολιτική να τζογάρουν και να κουρεύουν τα αποθεματικά των ταμείων που γίνανε με τη δουλειά των εργατών.
Επειδή το Σωματείο πιστεύουμε ότι η κοινωνική ασφάλιση δεν χτίστηκε πάνω σε πελατειακές σχέσεις, υψώνουμε τείχος αντίστασης και ανυπακοής.
Μόνο με συντονισμό εργαζόμενων - συνταξιούχων μπορούμε να τος βάλουμε εμπόδια. 

Στόχος της συζήτησης είναι να συγκροτήσουμε μία μόνιμη επιτροπή, που θα δραστηριοποιείται δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση του αγώνα.

02/03/13