Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συγκέντρωση ενημέρωσης και δράσης
την Κυριακή 5 Αυγούστου

Στις 7 μ.μ., στο Στέκι Αλληλεγγύης στη λεωφόρο Μαραθώνος 33 στη Νέα Μάκρη


Με αντικείμενο τα προβλήματα των πυρόπληκτων οργανώνεται η συγκέντρωση ενημέρωσης και δράσης στην οποία καλούν την Κυριακή 5 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στο Στέκι Αλληλεγγύης (Λ. Μαραθώνος 33, Νέα Μάκρη) το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, τα συνδικάτα της περιοχής και η ΟΓΕ.

Το κάλεσμα απευθύνεται στους φορείς που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους μέσα από το Στέκι καθώς και στους ίδιους τους πυρόπληκτους. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει όσον αφορά την αλληλεγγύη, να γίνει συζήτηση γύρω από τη συνέχεια που θα δοθεί το επόμενο διάστημα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να στηριχθούν οι πυρόπληκτοι και τα αιτήματά τους.
Το Στέκι δημιουργήθηκε για να υπηρετήσει την ανάγκη οργάνωσης έμπρακτης αλληλεγγύης σωματείων και φορέων, της συγκέντρωσης και της διανομής αναγκαίων ειδών στους πυρόπληκτους, της προσφοράς βοήθειας στην αποκατάσταση των ζημιών αλλά και συμβολής στην οργάνωση του αγώνα για τη διεκδίκηση αιτημάτων που απαντούν συνολικά στις ανάγκες των πυρόπληκτων.
Το Εργατικό Κέντρο και τα συνδικάτα καλούν τα σωματεία και τους φορείς που θέλουν να προσφέρουν βοήθεια να έρχονται σε επαφή με τα τηλέφωνα του Στεκιού (6977120661, 6984928944, 6986659312), προκειμένου να ενημερώνονται για τις ανάγκες που υπάρχουν.