Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
22/6/2020

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «Αφοί Βλάχου», που με τις πλάτες της κυβέρνησης προσπαθεί, να ποινικοποιήσει τη συνδικαλιστική δράση.

Μετά από μήνυση της εργοδοσίας καλούνται σε προανάκριση για την Τρίτη 30 Ιούνη ο πρόεδρος του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου και Αν. Αττικής.

Αυτή η προσπάθεια της εργοδοσίας αποβλέπει στο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του εργοστασίου. Είναι ξεκάθαρα εκδικητική απέναντι τους για την ηρωϊκή δεκαήμερη απεργία, που έδωσαν παλικαρίσια πέρυσι το καλοκαίρι και κέρδισαν την επαναπρόσληψη του ενοικιαζόμενου συναδέλφου τους.

Οι ισχυρισμοί της εργοδοσίας της «Αφοί Βλάχου» είναι «ψευδείς», «ανυπόστατοι» και «συκοφαντικοί». Καλούμε τους συναδέλφους στο εργοστάσιο σε αγωνιστική επαγρύπνηση. Τώρα είναι ώρα, να βγάλουν συμπεράσματα ακόμα και οι πιο καλόπιστοι συνάδελφοι προς την εργοδοσία.

Η κυβέρνηση θέλει να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, η εργοδοσία θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου στο εργοστάσιο. Η απάντηση, που θα δοθεί στην εργοδοσία, θα αποφασιστεί από τους εργαζόμενους στη συνέλευση τους στο χώρο του εργοστασίου, την Πέμπτη 25 Ιούνη.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη θα την σπάσει!

Αγωνιστικά η Διοίκηση