Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1/7/2020

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΣ Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 – ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ.
στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία του Συνδικάτου
Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος


Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου στην παράσταση διαμαρτυρίας, που πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εργασίας μαζί με συναδέλφους από την Ελευθεροτυπία την Πέμπτη 25 Ιούνη, ανάγκασε το υπουργείο, να ορίσει συνάντηση και να δεχτεί αντιπροσωπεία μας την επόμενη μέρα, Παρασκευή 26 Ιούνη.

Εκεί το Συνδικάτο επιμείναμε να δοθεί απάντηση, που να ικανοποιεί τους συναδέλφους, το κράτος κι η εργοδοσία να πληρώσουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις των εργαζομένων της πτωχευμένης εταιρείας.

Η γενική γραμματέας του υπουργείου κ. Στρατινάκη αναγκάστηκε, να δεχτεί το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε, πως, θα προσπαθήσει, να βρεί λύση για τους συναδέλφους, που ταλαιπωρούνται μια δεκαετία.

Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου θα εξαντλήσουμε κάθε μορφή πίεσης προς την κυβέρνηση και στηρίζουμε την αγωνιστική διεκδίκηση των συναδέλφων.

Καλούμε τους πρώην εργαζόμενους της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ στη γενική συνέλευση της Κυριακής, όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις νέες εξελίξεις, που τους αφορούν και για να συζητήσουμε τα βήματα του αγώνα στη συνέχεια.

Η οργανωμένη διεκδίκηση φέρνει αποτελέσματα κι όχι ο ατομικός δρόμος.

Αγωνιστικά η Διοίκηση