Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αποχαιρετούμε με θλίψη τον συναγωνιστή δικηγόρο του Συνδικάτου Μάριο Αρμάο.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

16/7/2020


Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε την αναπάντεχη απώλεια του δικηγόρου και φίλου Μάριου Αρμάου , που έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί . Ο Μάριος στάθηκε δίπλα στο Συνδικάτο για πολλές δεκαετίες, ακούραστος πάντα βοηθούσε τους εργαζόμενους του κλάδου. Η προσφορά του ήταν πολύτιμη γιατί εκτός από τις νομικές του συμβουλές ήταν και μαχητής δικηγόρος.
Ήταν άξιος συμπαραστάτης στους αγώνες μας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εργατικής τάξης. Πάντα σε κάθε στιγμή που τον χρειάστηκε εργαζόμενος, στα δικαστήρια, στις επιθεωρήσεις εργασίας, στις Συνελεύσεις του Συνδικάτου ο Μάριος ήταν εκεί, όπως έκανε  και στη τελευταία απεργία των εργαζόμενων στην «Αφοί Βλάχου». Τον σύντροφο στους αγώνες Μάριο θα τον θυμόμαστε έτσι όπως ήθελε ο ίδιος , μαχητικό, με ανιδιοτέλεια να στηρίζει τους αγώνες μας,  ήρεμο και καλοσυνάτο.
Το Δ.Σ του Συνδικάτου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συγγενείς και φίλους του. Θα βρεθούμε για τον ύστατο αποχαιρετισμό στην κηδεία του την Παρασκευή 17/7/2020 στην εκκλησία Αγ. Λουκά στο Ηράκλειο στις 5μμ.
Αγωνιστικά η Διοίκηση