Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Αριστοτέλους 11-15 όρ.6ος Αθήνα.Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

E-mail sindikato.tipou.xartou@gmail.com   

 

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                    23-2-2021

 

Οι μάσκες της κυβέρνησης έπεσαν πολύ γρήγορα. Ο πραγματικός στόχος του νέου νόμου Κεραμεως - Χρυσοχοΐδη δεν είναι η «εγκληματικότητα» μέσα στα πανεπιστήμια αλλά όσοι αγωνίζονται, αντιστέκονται και αντιδρούν στην πολιτική τους

Με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ τα πανεπιστήμια είναι κλειστά εδώ και ένα χρόνο, σε ένα πανεπιστήμιο που εδώ και ένα χρόνο οι επιστήμονες του αύριο δεν έχουν δει τις σχολές τους να λειτουργούν, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε αγωνιζόμενους φοιτητές για να διασφαλίσουν την ''ομαλή λειτουργία του ΑΠΘ''. Γελάει ο κάθε πικραμένος!

Με το νόμο τους και την τρομοκρατία τους θέλουν να επιβάλλουν ένα Πανεπιστήμιο ΑΕ, ένα πανεπιστήμιο που η γνώση και η επιστήμη θα είναι εμπόρευμα, χωρίς ενοχλητικές φωνές που θα διεκδικούν Δωρεάν Παιδεία για ένα καλύτερο αύριο για το λαό.

Το συνδικάτο τύπου και χάρτου καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής και στηρίζει τους αγώνες των παιδιών μας. Δεν θα δεχθούμε την μετατροπή της πανδημίας σε ''γύψο'' απέναντι στο λαϊκό κίνημα.

Να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες φοιτητές και να ανοίξουν οι σχολές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ