Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΝΑ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ!

 

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

E-mail: sindikato.tipou.xartou@gmail.com


ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ!

1/3/2023

   Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου εκφράζουμε την ανείπωτη θλίψη και οργή μας για την πολύνεκρη τραγωδία αργά χθες το βράδυ στην περιοχή των Τεμπών, που δυστυχώς, όπως επεσήμαιναν εδώ και πολύ καιρό οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων, αν δεν παίρνονταν μέτρα με πρόσληψη προσωπικού, εκσυγχρονισμό των συρμών και των δικτύων, ήταν μόνο θέμα χρόνου, να συμβεί!

   Ο κύριος υπεύθυνος για το χτεσινό έγκλημα δεν είναι άλλος από την λογική κόστους-κέρδους, που παίζει κάθε φορά κορώνα-γράμματα την ανθρώπινη ζωή, όπως και οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, που υπηρέτησαν και υπηρετούν απαρέγκλιτα την πολιτική της ιδιωτικοποίησης των πάντων, μιλώντας μάλιστα και για τα «οφέλη» απ’την «απελευθέρωση των μεταφορών».

  Το Συνδικάτο μας εκφράζουμε ολόψυχα συλλυπητήρια στους συγγενείς των αδικοχαμένων κι ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Ταυτόχρονα ενώνουμε την φωνή μας και τις δυνάμεις μας, ώστε άμεσα η κυβέρνηση να προχωρήσει στην διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας, να μην κρυφτεί και να μην συγκαλυφθεί τίποτε!  

   Καλούμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες του κλάδου μας, να δώσουμε μαζικό και δυναμικό παρών στην μεγάλη κινητοποίηση, αύριο Πέμπτη 2 Μάρτη στις 6 μ.μ. έξω από τα γραφεία της Hellenic Train (Λ. Συγγρού 41 & Πετμεζά 13). 


Αγωνιστικά η Διοίκηση