Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

                                                                                               Αθήνα 23-11-23

                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες.

Η Διοίκηση της επιχείρησης «NEXI PROCESSING SERVICES GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ» αδιαφορώντας για τα δίκαια αιτήματα και εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων στέλνει emails στους εργαζόμενους για να τους ενημερώσει ότι η απόφασή της, την οποία έχουν απορρίψει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, τους συμφέρει!

Χαιρετίζουμε την καθολική συμμετοχή στις επαναλαμβανόμενες απεργίες των εργαζομένων στο τμήμα industrial services της ΝΕΧΙ που με την στάση τους αυτή, στείλανε την απάντηση που χρειάζεται και στην Διοίκηση της NEXI, όπως και προς την εργοδοσία της MBS (θυγατρική της Mellon Technologies) που θέλει να τους ’’αγοράσει’’ με την μέθοδο της «απόσχισης». Δεν πρόκειται να υποχωρήσουν σε κανέναν εκβιασμό, δεν πρόκειται να θυσιάσουν τα δεδουλευμένα τους και την δουλειά τους για να ικανοποιήσουν τους επιχειρηματίες. 

Αν νομίζουν οι επιχειρηματίες ότι θα κουράσουν και ότι θα διασπάσουν τους απεργούς είναι πολύ μακριά νυχτωμένοι. Όσες δικαιολογίες και αν βρήκαν την πρώτη εβδομάδα της απεργίας για να δικαιολογηθούν στην Alfa Βank και τους πελάτες της ότι δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν για "τεχνικά προβλήματα", δεν θα μπορέσουν να το παίζουν άνετοι και την επόμενη βδομάδα που θα κλιμακωθεί η απεργία των εργαζομένων.

Καλούμε όλους και όλες σε συμπαράσταση και σε αλληλεγγύη την Παρασκευή 24/11/2023 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη της επιχείρησης στο Κρυονέρι στις 14:30 μμ.

Με τον αγώνα μας επιβάλλουμε το δίκιο μας.

Αγωνιστικά η Διοίκηση