Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΑΠΕΡΓΙΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019


Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου
Αριστοτέλους 11 – 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
2/10/2019

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους του κλάδου, που αψήφησαν την εργοδοτική τρομοκρατία και απήργησαν για 2η φορά μέσα σε λίγες μέρες ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, που δίνει τα πάντα στους εργοδότες και βάζει εμπόδια στην ταξική πάλη και στη συνδικαλιστική δράση κι οργάνωση των εργαζομένων.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να ξεπεράσουνε τον φόβο και την απογοήτευση, να κλείσουν τα αυτιά στις ρητορείες «οι απεργίες έχουν φάει τα ψωμιά τους», που καλλιεργούν την ηττοπάθεια και να κάνουν το επόμενο βήμα, γιατί μόνο με την οργανωμένη πάλη μας θα δούμε καλύτερες μέρες.


Με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες μας αγωνιζόμαστε ενάντια στις ελαστικές μορφές εργασίας, στους μειωμένους μισθούς, στις απληρωσιές, στην ανεργία, στα δουλεμπορικά, διεκδικούμε την απορρόφηση των ενοικιαζόμενων εργαζομένων από τις επιχειρήσεις, που τους απασχολούν, παλεύουμε για ΣΣΕ με βάση την σύμβαση του 2009, απαιτούμε σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα, μέτρα υγείας και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς.

Με οργάνωση στο Συνδικάτο θα δυναμώσει κι άλλο η γραμμή της διεκδίκησης μας, με ταξικό προσανατολισμό θα ξεπεράσουμε τον φόβο και με τους αγώνες μας θα διαφυλάξουμε τα δικαιώματα που μας ανήκουν, γιατί εμείς παράγουμε όλον τον κοινωνικό πλούτο.

Αγωνιστικά η Διοίκηση