Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συμπαράσταση του Συνδικάτου .





ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/5/2020


Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στους αγωνιζόμενους εργάτες σε ΛΑΡΚΟ και ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΕΛΕΚΤΡΙΚ συμπαραστάθηκε τόσο την περασμένη Τετάρτη στην συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι, όσο και σήμερα 18 Μάη στην αγωνιστική κινητοποίηση των εργαζομένων της ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΕΛΕΚΤΡΙΚ στα Οινόφυτα.

Έχουμε πείρα και στον κλάδο της χαρτοβιομηχανίας, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της ΣΟΦΤΕΞ, οι εργαζόμενοι που για δεκαετίες παρήγαγαν κάθε κέρδος, να αποζημιώνονται τελικά με το πέταμα στην ανεργία και την ανασφάλεια.

Έτσι ανταμείβει το Κεφάλαιο μαζί με το κράτος του, όσους παράγουν όλον τον κοινωνικό πλούτο, σα νά’ναι φταίχτες οι εργάτες, κι όχι τα παράσιτα οι καπιταλιστές, που για πατρίδα και θεό τους έχουν μόνο το ατομικό κέρδος.

Τώρα χρειάζεται να οργανώσουμε και να σηκώσουμε ακόμη ψηλότερα τις απαιτήσεις μας για τις ανάγκες της εργατικής τάξης και του λαού.

Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, όλοι οι πρωτοπόροι εργάτες του κλάδου  χαιρετίζουμε τους αγώνες των συναδέλφων και συμπαραστεκόμαστε αποφασιστικά!

Ο λογαριασμός επιστρέφεται!
Να πληρώσουν τα σπασμένα οι πραγματικοί υπεύθυνοι της κρίσης!


Αγωνιστικά η Διοίκηση