Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου





Σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση καλούνται όλοι οι εργαζόμενοι


Έπειτα από τη μαζική και μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ με τα ταξικά συνδικάτα, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη 5 Αυγούστου ενάντια στη νέα επίθεση που ετοιμάζεται και με την άφιξη του 3ου μνημονίου, και μετά από την αδιάλλακτη στάση του Υπ. Εργασίας όσο αφορά τα νέα εγκληματικά μέτρα – φωτιά που βάζουν σε εφαρμογή από κοινού για το λαό συγκυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ- κόμματα του ευρωμονόδρομου)- θεσμοί ( τρόικα) – κεφάλαιο, το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε την απόφασή του, να δώσει αγωνιστική απάντηση με εργατική κινητοποίηση, τη μέρα που η κυβέρνηση θα φέρει τη συμφωνία - σφαγείο στη Βουλή.


Έτσι, σ’ αυτή την κατεύθυνση και το Σωματείο μας, με συλλογικές διαδικασίες μέσα από συγκεντρώσεις, συσκέψεις και επικοινωνία με όσο γίνετε και περισσότερα μέλη μας, για την όσο δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής μας στην εργατική κινητοποίηση, προσκαλεί κάθε εργαζόμενο συνάδελφο και συναδέλφισσα να προσθέσει και την προσωπική του πείρα και εμπειρία από τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έχουμε δώσει ως τώρα μαζί, για να πετύχουμε συλλογικά το καλύτερο αποτέλεσμα, να βάλουμε εμπόδια και να αποτρέψουμε στο μεγαλύτερο βαθμό τη βαρβαρότητα του μέλλοντος που μας έχουν προδιαγράψει.

Γι’ αυτό συναδέλφισσες –φοι, σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι και απαντάμε μαζικά και μαχητικά.

Αρκετά ματώσαμε! Αρκετά πληρώσαμε! Δεν δεχόμαστε νέα αντιλαϊκά μέτρα, νέα μνημόνια, νέα δεινά, νέα βάσανα, όπως και να τα παρουσιάσουν, όπως και να τα βαφτίσουν.

Με ωμό εκβιασμό θέλουν το λαό μας να επιλέξει μόνος του το μνημόνιο που θα τον δέσει χειροπόδαρα, θα τον καταδικάσει στη διαρκή φτώχεια και εξαθλίωση για την ανάκαμψη των κερδών.

Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική τους!

Δεν κάνουμε πίσω! Δεν υποχωρούμε! Απαιτούμε την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που κάνουν τη ζωή μας κόλαση. Όχι νέες θυσίες για την πλουτοκρατία! Το μέλλον των παιδιών μας δεν χωρά στα δεσμά της ΕΕ, των τραπεζιτών, βιομηχάνων, εφοπλιστών!

Ρήξη με την ΕΕ και το δρόμο των μονοπωλίων!

Kαλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να δώσουμε αποφασιστική μαχητική απάντηση τη μέρα ψήφισης της τελικής συμφωνίας.

Με τον αγώνα μας και την ταξική αλληλεγγύη μας συνεχίζουμε !

Να μην λείψει κανείς από την διεκδίκηση της ίδιας του της ζωής.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ