Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ξεκινάει την Πέμπτη 01/03/18 

το web radio του ΠΑΜΕ


Την Πέμπτη 1η Μάρτη, στις 6 μ.μ. το ραδιόφωνο του ΠΑΜΕ βγαίνει στον αέρα και αρχίζει τη λειτουργία του. Η φωνή των εργαζομένων θα ακούγεται καθημερινά μέσα από το web radio στην ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ για το ραδιόφωνο και σε εφαρμογή για android. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα ακρόασης των εκπομπών οποιαδήποτε στιγμή και να αποθηκεύονται στον υπολογιστή (On demand).
Link ραδιοφώνου: http://www.pamehellas.gr/modules/mod_radioplayerjoomla-free/pame_radio2.php
Όσοι έχουν κινητό/tablet με πρόσβαση στο διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα να ακούν το webradio μέσα από την εφαρμογή «tunein», η οποία διατίθεται δωρεάν.
Το αρχικό πρόγραμμα του web radio περιλαμβάνει εκπομπές συνδικαλιστικών οργανώσεων από όλη τη χώρα, αλλά και το εξωτερικό σε εβδομαδιαία, 15ήμερη και μηνιαία συχνότητα. Το πρόγραμμα θα είναι εμπλουτισμένο με θεματικές εκπομπές για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την εργατική - λαϊκή οικογένεια, αφιερώματα και δραστηριότητες που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τη μουσική.
Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέσα από τις δικές τους εκπομπές θα αναδεικνύουν τις δράσεις τους, τις παρεμβάσεις τους στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθώς και το διεκδικητικό πλαίσιο πάλης που προτάσσουν οι ταξικές δυνάμεις.
Το ΠΑΜΕ καλεί τους προέδρους των σωματείων καθώς και τα μέλη που θα στελεχώσουν τις ραδιοφωνικές εκπομπές να πάρουν μέρος στην επίσημη έναρξη του webradio την Πέμπτη 1 Μάρτη, στις 6 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.
02/03/18