Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ!

Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου
Αριστοτέλους 11 – 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                                                                            26/9/2019
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ!
Το Δ.Σ του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου χαιρετίζει τους εκατοντάδες συναδέλφους που απήργησαν, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που δίνει γη και ύδωρ στο μεγάλο κεφάλαιο και που προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη ταξική πάλη.
Τους εργαζόμενους του κλάδου, που σήκωσαν το ανάστημα τους στην εργοδοτική τρομοκρατία κι έστειλαν ηχηρή απάντηση, ότι μόνο ο ανυποχώρητος αγώνας με ταξική κατεύθυνση μπορεί να αλλάξει τη βαρβαρότητα, που ζούμε μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ξεπεράσουνε το φόβο, την απογοήτευση, να κάνουν το βήμα στην απεργία, γιατί μόνο με την οργανωμένη πάλη μας θα δούμε καλύτερες μέρες.
Απέναντι στις ελαστικές μορφές εργασίας, τις μειωμένες απαιτήσεις, τις μειώσεις στους μισθούς, την ανεργία, τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, συνεχίζουμε να παλεύουμε για ανάκτηση των απωλειών σε μισθούς και δικαιώματα, που χάσαμε τη περίοδο της καπιταλιστικής κρίσης, χρειάζεται να δυναμώσουμε τη γραμμή της διεκδίκησης με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Συνεχίζουμε την πάλη για ΣΣΕ με αυξήσεις για όλους με βάση τη σύμβαση του 2009, ενάντια στα δουλεμπορικά διεκδικούμε απορρόφηση όλων των ενοικιαζόμενων εργαζομένων από τις επιχειρήσεις που τους απασχολούν, απαιτούμε σε κάθε χώρο δουλειάς μέτρα υγείας και ασφάλειας.
Σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας από την εργασία μας χωρίς εκμετάλλευση. Μαζικοποιούμε την ταξική μας οργάνωση σε κάθε επιχείρηση του κλάδου, στην Εκτυπωτική Βιομηχανία, στα χαρτεργοστάσια, στα βιβλιοδετεία, στα ατελιέ, στην ψηφιακή εκτύπωση, στα διαφημιστικά γραφεία. Παλεύουμε για τη συγκρότηση νέων Σωματειακών Επιτροπών σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Κλιμακώνουμε με την οργάνωση των αγώνων που έχουμε μπροστά μας.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΗ! ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.!

Αγωνιστικά η Διοίκηση