Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου & Χάρτου
Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών
Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών & Υπαλλήλων Πρακτορείων.


Συγκέντρωση- διαμαρτυρία την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 
και ώρα 10:00π.μ. στα παλιά γραφεία του ΤΣΕΥΠ 
(Ευπόλιδος 12, πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας),

Το ταμείο  μας, ΕΤΑΠ- ΜΜΕ είναι αντιμέτωπο με τις συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων, με άμεσο κίνδυνο τη μη καταβολή των συντάξεων της 25ης Νοεμβρίου του 1012 από τη ΄Δ Διεύθυνση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ πρώην ΤΣΕΥΠ. Το ίδιο πρόκειται να συμβεί άμεσα και με το ΤΑΤΤΑ. Το αποτέλεσμα αυτό έχει να κάνει με τη μεγάλη κλοπή των αποθεματικών του ταμείου, ιδιαίτερα μετά το ρ\τελευταίο κούρεμα του Απριλίου του 2012.
Η κυβέρνηση διαλύοντας τον κανονισμό του κλάδου υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, στόχο έχει να ενταχθούν όλοι στις εξευτελιστικές παροχές του ΕΟΠΥ.

Η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο καθώς παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις μας δεν υπάρχει καμία διασφάλιση από τους αρμόδιους για τη συνέχιση της καταβολής των συντάξεων.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους του κλάδου που ανήκουν στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ σε συγκέντρωση- διαμαρτυρία την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 10:00π.μ. στα παλιά γραφεία του ΤΣΕΥΠ (Ευπόλιδος 12, πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας), θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας. 

Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση
Δεν είναι για παζάρια και για διάλυση.

Απαιτούμε:
-Άμεση και συνεχή καταβολή των συντάξεων.
-Δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
-Άμεση επιστροφή των αποθεματικών των ταμείων από το κούρεμα.