Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 

& ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει και καταδικάζει την στρατιωτική προετοιμασία και τον πόλεμο που απειλούν να εξαπολύσουν στη Συρία, οι ιμπεριαλιστές με πρωταγωνιστές ΗΠΑ – Βρετανία – Γαλλία – Τουρκία, με πρόσχημα τη χρησιμοποίηση χημικών όπλων.
Θέλουν να πνίξουν στο αίμα τους λαούς της περιοχής και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας τα ίδια προσχήματα, τις ίδιες ψευτιές που χρησιμοποίησαν στο πρόσφατο παρελθόν για τους πολέμους που εξαπέλυσαν στη Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, όπου αιματοκύλησαν τους λαούς με το πρόσχημα του “ανθρωπισμού”.
Κρύβουν τις επιδιώξεις τους που αφορούν τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της ευρύτερης περιοχής, τους δρόμους μεταφοράς των ενεργειακών πηγών.  Οξύνονται οι μεταξύ των  ιμπεριαλιστών ανταγωνισμοί για τον έλεγχό τους στην περιοχή. Αυτά τα συμφέροντα έχουν επιβάλλει και τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται εδώ και δύο χρόνια και  αιματοκυλά  το Συριακό λαό.
Η Ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να παραχωρήσει όλες τις διευκολύνσεις στους ιμπεριαλιστές, εμπλέκοντας τη χώρα μας και το λαό σε περιπέτειες.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους εργαζόμενους του κλάδου, να καταδικάσουν με κάθε τρόπο τον πόλεμο που προετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές και  να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση καμία εμπλοκή, καμία παραχώρηση Ελληνικού εδάφους.

Απαιτούμε:
Ø     Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας.
Ø     Να μη διατεθούν στρατιωτικές υποδομές στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Ø     Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση στις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., στους συμμάχους τους, για τις πολεμικές επιχειρήσεις, ενάντια στη Συρία ή άλλης χώρας.
Ø     Να σταματήσει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

 29-8-2013