Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παράνομη και τρομοκρατική απόλυση 

από την εταιρία «Διονυσοπούλου Αικατερίνη ΜΟΝ ΕΠΕ»

Δύο ημέρες μετά την πανεργατική απεργία στις 6/11/13, η διοίκηση της εταιρίας «Διονυσοπούλου Αικατερίνη ΜΟΝ ΕΠΕ» ανακοίνωσε την απόλυση του συναδέλφου Αθανασίου Ευθύμη. Η αιτία της απόλυσης είναι καθαρά εκδικητική, μιας και ο συνάδελφος που με συνέπεια απεργεί, τώρα βρέθηκε να επηρεάζει και τους υπόλοιπους στο χώρο του για το αυτονόητο. Δηλαδή να αγωνίζονται και να διεκδικούν τα δικαιώματά και το μέλλον τους. 
Η διοίκηση της εταιρίας, παρόλο που δεν πρόκειται για μεγάλη επιχείρηση, δεν σταμάτησε εκεί. Για να σιγουρευτεί ότι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι πήραν το μήνυμα, απέλυσε μία λογίστρια που έκφρασε την αλληλεγγύη της στο συνάδελφο και εγκατέστησε κάμερες παρακολούθησης στο χώρο της παραγωγής. 
Χτύπησε όμως σε λάθος πόρτα. Οι συνάδελφοι, στο σύνολό τους, μαζί με τα σωματεία Λιθογράφων και Λογιστών δώσανε άμεσα απάντηση κάνοντας στάση εργασίας την Παρασκευή 15/11/13.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!

Καλούμε την εργοδοσία να πάρει πίσω στη δουλειά και τους δύο συναδέλφους και να αποσύρει άμεσα τις κάμερες παρακολούθησης. Σε διαφορετική περίπτωση το σωματείο Λιθογράφων θα δώσουμε συνέχεια κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με κάθε μορφή πάλης.

18/11/13