Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 ΚΑΛΕΣΜΑ  ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 

            Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ καλεί  τους νέους εργαζόμενους, ανέργους, σπουδαστές μαθητείας και κατάρτισης, μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
            Θέλουμε αυτός ο θεσμός να αγκαλιάσει  περισσότερους νέους εργαζόμενους από την μεγάλη περσινή συμμετοχή. Τα συνδικάτα, οι σύλλογοι, τα 15 μελή, οι λαϊκές επιτροπές να στήσουν τις ομάδες τους, να καλέσουν μαζικά όλους τους συναδέλφους να συμβάλλουν για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.
            Ιδιαίτερα σήμερα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλωτσάει σαν τη μπάλα τα οξυμένα προβλήματα της νεολαίας όπως είναι η ανεργία, η απληρωσιά, τα ασφαλιστικά δικαιώματα, η πρόσβαση στην υγεία και τον πολιτισμό είναι ανάγκη οι εργάτες να αγωνιστούν για τα σύγχρονα δικαιώματα τους.
            Παράλληλα με τους αγώνες που οργανώνει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων, την ανάκτηση όλων  όσων χάθηκαν στο διάστημα της κρίσης, την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών στήνουμε το δικό μας ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα  όπου όλοι είναι νικητές, ενάντια στη σαπίλα του  εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, την ναρκωκουλτούρα και το ρατσισμό.
            Προβάλλοντας την ανωτερότητα της ταξικής αλληλεγγύης, της συλλογικής δράσης και της φυσικής αγωγής χωρίς κίνητρο το κέρδος των καπιταλιστών

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλους τους νέους εργαζόμενους να συμμετέχουν. Στα δικά μας γήπεδα και με τους δικούς μας όρους  να συζητήσουμε για την οργάνωση του αγώνα, τη δράση μας στα συνδικάτα, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, το δικαίωμα μας στον αθλητισμό.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 29/3

Δηλώσεις συμμετοχής  :

Τηλ: 210 3301847, 210 3301842, 210 3833786, 6932619581 Τάκας Πόλυς