Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου



ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΣΘΩTΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ- Μ.Μ.Ε & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
Αριστοτέλους 11-15 όρ.6ος Αθήνα.Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721
E- mail: enosi.lithografon@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ. 
Προς όλους τους ναυτεργάτες.

Χαιρετίζουμε τους απεργιακούς αγώνες των ναυτεργατών οι οποίοι προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση από 29 Γενάρη 06.00 έως 31 Γενάρη 06.00 απαιτώντας να αποσυρθεί το σχέδιο λαιμητόμος για το ασφαλιστικό της κυβέρνησης.

Στέλνουμε τη συμπαράσταση μας στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών, απ’ άκρη σ’ άκρη στη χώρα, που παλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, της Ε.Ε., την αντιαγροτική ΚΑΠ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνεχίζει αδίστακτα την πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ, καλλιεργεί αυταπάτες όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για "βιωσιμότητα" του Ασφαλιστικού, ενώ στην πραγματικότητα βάζουν ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση, για την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Όσο περνούν οι μέρες οργιάζει ακόμα περισσότερο η προπαγάνδα τους, προκειμένου να «πείσουν» τους εργαζόμενους για την αναγκαιότητα των νέων βάρβαρων αντιασφαλιστικών μέτρων. Το νομοσχέδιο οδοστρωτήρας θα διαλύσει και τα τελευταία εναπομείναντα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα!

4 Φλεβάρη! Όλοι στη γενική απεργία!

Όλοι στο δρόμο του αγώνα!
ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!

Αγωνιστικά
Η Διοίκηση