Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων
Μισθωτών Γραφικών Τεχνών
Τύπου-Χάρτου-Μ.Μ.Ε. & Συναφών Επαγγελμάτων
Αριστοτέλους 11 – 15, 6ος ορ. Αθήνα, τηλ: 210 5223756, fax: 210 5223721


Ανακοίνωση καταγγελία


Καταγγέλλουμε την επίθεση στο ΤΕΙ Αθήνας που δέχθηκαν μέλη των Σπουδαστικών Συλλόγων στη Σχολή Γραφικών Τεχνών, το μεσημέρι της Πέμπτης από ομάδα που ενοχλείται από τη δράση του Συλλόγου. Την ώρα που κλιμακώνεται η δράση των ταξικών συνδικάτων, των πρωτοπόρων σπουδαστικών και φοιτητικών συλλόγων για να δοθεί παλλαϊκή αγωνιστική απάντηση με 48ωρη απεργία απέναντι στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Την ώρα που εργάτες, φοιτητές, λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου παλεύουν να βάλουν εμπόδια στη συγκυβέρνηση. Την καθυστερούν να φέρει το αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα στη βουλή, για να δώσει εξετάσεις στα αφεντικά της στις Βρυξέλλες. Κάποιοι εμφανίζονται να προκαλούν και να βάζουν εμπόδια στην ενημέρωση των φοιτητών.   
Tην ώρα που πρέπει να εκφράστει με κάθε τρόπο η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, κόντρα στη φασιστική Χρυσή Αυγή και στις αντιλήψεις της που αναπαράγονται μέσα στην Ε.Ε.. Κάποιοι ενοχλούνται από αυτή τη δράση και κάνουν επιθέσεις σε πρωτοπόρους αγωνιστές.
Δεν είναι τυχαίος ούτε ο χρόνος, ούτε η στιγμή που εκδηλώνεται αυτή η επίθεση.
Καλούμε τη νεολαία τους φοιτητές και σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας να καταδικάσουν αυτή την άθλια προσπάθεια. Να δυναμώσουν τη δράση τους το επόμενο διάστημα με μεγαλύτερη ένταση μαζί με τα ταξικά συνδικάτα στο πλάι των αυριανών συναδέλφων τους.
Όποιοι απλώνουν το βρώμικο χέρι τους στη νεολαία και ιδιαίτερα σε εκείνο το πρωτοπόρο κομμάτι που παλεύει για να αποκρούσει την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, να το μαζέψουν γιατί θα μας βρουν απέναντί τους.
Οι εργάτες στο χώρο των Γραφικών Τεχνών δηλώνουμε ότι τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες δεν θα γίνουν ανεκτές και θα πάρουν την απάντηση που πρέπει.