Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Όχι άλλο αίμα εργατών!



ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
Αριστοτέλους 11-15 όρ. 6ος Αθήνα.Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721


Για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην ΛΑΡΚΟ
7/11/2019

Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου εκφράζουμε ολόψυχα τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και συναδέλφους του 55χρονου εργαζόμενου, πατέρα τριών παιδιών, που έχασε την ζωή του μες στον χώρο εργασίας του.

Η «δολοφονία» του συναδέλφου έρχεται να προστεθεί στον μεγάλο κατάλογο των νεκρών της εργατικής τάξης της χώρας μας, αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής των κυβερνήσεων και των εργοδοτών, που έχουν μετατρέψει τους χώρους δουλειάς σε κάτεργα.

Τα εργατικά ατυχήματα και οι θάνατοι των εργατών δεν οφείλονται στην «κακιά στιγμή», δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια «να είναι το τελευταίο». Οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και έχουν ονοματεπώνυμο. Αφορούν τη συνειδητή απαξίωση της ΛΑΡΚΟ, από τις κυβερνήσεις και την Ε.Ε. με στόχο την εκποίηση της, για να έχουν ανταγωνιστικότητα και κέρδη οι επιχειρηματικοί όμιλοι κι όχι για να εξυπηρετούνται τα λαϊκά συμφέροντα κι οι εργαζόμενοι.

Χαιρετίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ, για να παρθούν ουσιαστικά μέτρα υγιείας και ασφάλειας και να επανέλθουν άμεσα οι ΣΣΕ.


Αγωνιστικά η Διοίκηση