Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ

Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ. Αθήνα. Τηλ.210-5223756 Fax.210-5223721

E-mail: sindikato.tipou.xartou@gmail.com


Κάτω τα ξερά σας από τους συνδικαλιστές της Δημόσιας Υγείας!

7/2/2021

Η κυβέρνηση ΝΔ εφαρμόζει την προεκλογική της δέσμευση "Νόμος και Τάξη" με την αστυνομική καταστολή σε ημερήσια διάταξη πλέον, προωθώντας έτσι την μόνιμη αστυνόμευση της κοινωνίας.


Αντί, με όλα τα διαθέσιμα μέσα επιστήμης και τεχνολογίας, να σκιστεί να προστατεύσει την ανθρώπινη υγεία απέναντι στον επικίνδυνο κορωνοϊό, αδιαφορεί προκλητικά για τον συγχρωτισμό σε ΜΜΜ και σε εργοστάσια κι απλώς επιλέγει να νεκραναστήσει το "συνδικαλιστικό της Ασφάλειας" καλώντας με ραβασάκια "δι’υπόθεσιν τους" αυτούς, που λίγους μήνες πριν, η ίδια η κυβέρνηση χειροκροτούσε από τα μπαλκόνια ως "ήρωες της υγείας", δηλαδή τους προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομείων (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, Αγ. Σάββας), επειδή κινητοποιούνται διεκδικώντας τα αυτονόητα για την υγεία λαού κι εργαζομένων. Προσλήψεις γιατρών, μέσα ατομικής προστασίας για τους υγειονομικούς, επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας.

Μάλλον "τα λεφτά δε φτάνουν" για περισσότερες και καλύτερες Δημόσιες υποδομές υγείας, στελεχωμένες με το απαραίτητο ανθρώπινο υγειονομικό προσωπικό και με τον αναγκαίο τεχνικό εξοπλισμό τους. Τα "κρατικά έσοδα" όμως, από την επιβολή προστίμων λόγω των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, υπερβαίνουν ήδη τα 30 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τελικά δεν αξιοποιούνται για χάρη της Δημόσιας Υγείας, όπως αρχικά είχε ισχυριστεί η κυβέρνηση ΝΔ, ότι θα τα αξιοποιούσε. Αντίθετα φαίνεται, πως τα 30 εκατομμύρια ευρώ "επαρκούν", αποκλειστικά και μόνο, για την πρόσληψη αστυνομικών, που θα επιβάλουν τον "Νόμο και την Τάξη" μέσα στα Πανεπιστήμια.

Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις και στις διεκδικήσεις των συνδικαλισμένων υγειονομικών προτάσσοντας μαζί τους την ανάγκη για την προάσπιση και την περαιτέρω ενίσχυση του ανθρώπινου αγαθού της Δημόσιας Υγείας.

Λέμε ξεκάθαρα την γνώμη μας και την διαμηνύουμε προς την κυβέρνηση ενός αστικού κράτους.

Κάτω τα ξερά σας από τους συνδικαλιστές της Δημόσιας Υγείας!

Η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει!

Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις ως την τελική νίκη!

Για μια ανθρώπινη κοινωνία δίχως την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!


Για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας!

και όχι για τα κέρδη των ιδιωτών, που τα χαϊδεύει νομοθετώντας τα, το αστικό κράτος.


Αγωνιστικά, η Διοίκηση