Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αίτηση πτώχευσης 

<<της κυτιοποιίας FIMI PACK>>


Την Τρίτη 1-10-13 η συγκεκριμένη εταιρεία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης. Άλλη μια επιχείρηση του κλάδου μας έκλεισε, αφήνοντας πίσω της 110 οικογένειες στο έλεος της τύχης τους. Οι εργαζόμενοι  είναι απλήρωτοι πάνω από έντεκα (11)  μήνες και χωρίς αποζημιώσεις απόλυσης.
Ο εργοδότης της επιχείρησης Κος Παναγιωτόπουλος αδιαφορώντας για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι δεσμεύοντας περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας του, ήδη ξεκίνησε, να παίρνει από την έδρα της επιχείρησης περιουσιακά  στοιχεία.
Το Σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση, να περιφρουρήσουν το χώρο του εργοστασίου, γιατί όπως φαίνεται ο εργοδότης αδιαφορεί, όχι μόνο για το δίκιο των εργαζομένων και την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά ακόμα και για τους νόμους του αστικού κράτους.
Το Σωματείο, η Επιτροπή και οι εργαζόμενοι θα βρεθούμε και πάλι στην πύλη του εργοστασίου, όπως κάναμε και στην εταιρεία 3Ε και αλλού, διασφαλίζοντας ότι δεν θα φύγουν τα μηχανήματα  χωρίς να πάρουν τα λεφτά τους οι εργαζόμενοι.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που έρχονται στο Σωματείο, ότι παρόλο την αίτηση πτώχευσης η επιχείρηση θα λειτουργήσει και πάλι με άλλο όνομα και άλλη έδρα, η εργοδοσία  θα μας βρει μπροστά της. 

03/10/13