Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η έκθεση «άνθρωποι, χρώμα + σίδερο 8» προγραμματίζεται για τις 10 έως 19 Οκτωβρίου 2014

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την φετινή διοργάνωση της «άνθρωποι, χρώμα + σίδερο 8»,πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις: η μία με συμμετοχή των καλλιτεχνών, στις 12 Ιουλίου στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε. και η άλλη στις 22 Ιουλίου στα γραφεία του συνδικάτου φαρμάκου με συμμετοχή εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων, λαϊκών επιτροπών και της κίνησης εικαστικών καλλιτεχνών «Πέρασμα».Σε αυτές τις συναντήσεις συνεργασίας και συντονισμού ανταλλάχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί προκειμένου η φετινή διοργάνωση να αποκτήσει ευρύτερη συμμετοχή, ουσιαστικό και επίκαιρο περιεχόμενο, να συμβάλει, εκτός των άλλων, μέσω και της πολιτιστικής δραστηριότητας στην ανασύνταξη του εργατικού ταξικού κινήματος.
Την Κυριακή 13 Οκτώβρη στις 8.30 μ.μ. θα γίνει η μεγάλη συναυλία :«το Φασισμό βαθιά κατάλαβε τον. Δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον». Μέσα στην ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων θα συμμετάσχει φέτος για δεύτερη χρονιά ως συνδιοργανωτής της έκθεσης και καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν να εκθέσουν έργο τους, να έρθουν σε επαφή με το σωματείο έως και τις 10 Σεπτέμβρη.

Καλή αντάμωση στα επόμενα βήματα!
25/08/14