Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων μαζί με την Ένωση Προσωπικού στα Πρακτορεία Τύπου και το Κλαδικό Σωματείο των Χαρτεργατών διοργανώνουμε Γιορτή - εκδήλωση αλληλεγγύης - για τα παιδιά των συναδέλφων, την Κυριακή 13/09, στις 11:00, π.μ. στον κινηματογράφο "Αλκυονίς" Ιουλιανού 42-46 ΗΣΑΠ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
με μια πρωτότυπη μουσικό-θεατρική παράσταση:

« Ο Παράξενος Μουσικός Ταξιδεύει για Λύση στο Παρίσι !!! »



Έτσι και αυτή τη “δύσκολη χρονιά” που φαίνεται ότι έρχεται, και μέσα από αυτή την εκδήλωση, τα τρία σωματεία του κλάδου, θέλουμε να αναδείξουμε την ανάγκη της αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους μας, προσφέροντας δώρα με σχολικά είδη στα παιδιά αλλά και να προβάλουμε τη δική μας  πολιτιστική πρόταση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Γι’ αυτό και οι εποχές απαιτούνε, όσο δυναμώνει η επίθεση εναντίον μας, τόσο πιο πολύ να δυναμώνουν και οι δράσεις των σωματείων και να είναι πιο συχνές, πιο μαζικές και με ξεκάθαρο προσανατολισμό για τη ζωή που μας αξίζει και μας ανήκει.

Αν κάτι μπορούμε να παραδώσουμε από τώρα στα παιδιά μας είναι να γίνει ξεκάθαρο ότι όταν οι εργαζόμενοι δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε συλλογικά έχουμε δύναμη που κανένας δε μπορεί να τη σταματήσει.

Η πρωτοβουλία των Σωματείων για συγκέντρωση σχολικών ειδών, ας δώσει χαμόγελο στα παιδιά και  ας στηρίξει τους  συναδέλφους μας για να καλύψουν ένα μέρος από  τις βασικές σχολικές ανάγκες των παιδιών τους, που όλοι μας γνωρίζουμε με πόση δυσκολία μπορούν να ανταποκριθούν.
Σας περιμένουμε όλους !