Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ 


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καταγγέλλει τον διευθυντή της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας, για την ενέργειά του να απαγορεύσει την είσοδο, σε ώρα διαλλείματος, στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις της εφημερίδας, του προέδρου του Εργατικού Κέντρου, Τάσου Τσιαπλέ.

Ο διευθυντής Μιχαλόπουλος, βιάζεται να δράσει ως λαγός της κυβέρνησης και να προχωρήσει μόνος του στην παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης. Εφαρμόζει δηλαδή τα σχέδια της κυβέρνησης πριν καν ψηφιστούν.
Η ενέργεια αυτή είναι εχθρική προς το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί. Ενημερώνουμε λοιπόν τον κο Μιχαλόπουλο ότι ακόμα δεν βρέθηκε τρόπος να αποκόψει κανείς τους συνδικαλιστές του ταξικού εργατικού κινήματος, από την επικοινωνία με τους εργαζόμενους. Ούτε αυτός θα το καταφέρει είτε είναι νόμιμος, είτε παράνομος όπως τώρα.
Ο κος Μιχαλόπουλος καλύτερα θα κάνει να ασχοληθεί με ζητήματα,  όπως το να έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι, να τους πληρώνει στην ώρα τους και να σταματήσει τις διαθεσιμότητες.

Καλούμε όλα τα σωματεία να μην υποκύπτουν σε τέτοιες τρομοκρατικές πρακτικές. Καλούμε τους συναδέλφους να ξεπεράσουν τον φόβο και τη μοιρολατρία ώστε να μην τολμά ο κάθε Μιχαλόπουλος να θεωρεί τσιφλίκι του τον χώρο που δουλεύουν οι εργαζόμενοι.


Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα είναι πάντα μπροστά, θα ενημερώνει τους συναδέλφους, θα οργανώνει τους αγώνες, είτε το θέλουν είτε όχι η κυβέρνηση και οι κάθε λογής λαγοί της.
8/2/2016