Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αύριο οι καταγγελίες των συμβάσεων των εργαζομένων του ΔΟΛ

Να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα από το χώρο εργασίας κλήθηκαν σήμερα  οι εργαζόμενοι στον«Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη» (ΔΟΛ), από τον  ειδικό διαχειριστή (GRANT THORNTON).
Αύριο θα δοθούν και τυπικά οι καταγγελίες των Συμβάσεων των εργαζομένων. Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της απογραφής των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού, στο κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου, καθώς αυτός θα περάσει τις επόμενες μέρες στα χέρια της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας («ALTER EGO»).
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το κτίριο από αύριο θα «σφραγιστεί» και οι εργαζόμενοι θα παραλαμβάνουν τις απολύσεις τους από τις 12 μ. στην ...είσοδό του. Οι εργαζόμενοι, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα μηνών, βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανασφάλεια όσον αφορά τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους.
Έτσι ολοκληρώνεται το αντεργατικό σχέδιο που παραδίδει καθαρή από εργαζόμενους με συγκροτημένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα την εταιρεία στο νέο επενδυτή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα, αξιοποιώντας το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο, να επαναδιαπραγματευθεί με όσους θέλει νέες ατομικές συμβάσεις.
09/08/2017