Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ
Εμπρός για ταξικό Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου κόντρα στην κυβέρνηση και την εργοδοσία
 


Με κεντρικό σύνθημα, «Εμπρός για ισχυρό Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου κόντρα στην κυβέρνηση και την εργοδοσία» η “Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία” καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στις επικείμενες αρχαιρεσίες του Συνδικάτου που θα γίνουν, στους χώρους δουλειάς από τις 26 Φλεβάρη έως τις 13 Μάρτη και στο Συνδικάτο (Αριστοτέλους 11 – 15, 6ος όροφος) από τις 3 έως τις 11 Μάρτη, τις ώρες 11 π.μ. - 19.00).

Στην διακήρυξή της η ΔΑΣ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη μάχη, αυτή των αρχαιρεσιών στο Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου. Μια ευκαιρία για να δώσουμε δύναμη στη δύναμη μας, για να κάνουμε ένα βήμα στην αλλαγή συσχετισμών στο εργατικό κίνημα.

Ψηφίζουμε στους Χώρους δουλειάς από 26 Φλεβάρη έως 13 Μάρτη
Και στο Συνδικάτο (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος) από 3 έως και 11 Μάρτη 11:00 με 19:00

Η “Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία”, ο αγωνιστικός, ταξικός συνδυασμός που βρίσκεται στη διοίκηση του Συνδικάτου, καλεί όλους τους συναδέλφους να στρατευτούν στη μάχη των αρχαιρεσιών, με στόχο ένα πιο ισχυρό και πιο μαζικό Συνδικάτο, συσπειρωμένο στις γραμμές του ΠΑΜΕ, ενάντια στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ, στις επιδιώξεις της εργοδοσίας.

Ενωμένοι να παλέψουμε για το μέλλον που μας αξίζει, για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, ενάντια σε “αυτούς που μας αρπάζουν το ψωμί από το τραπέζι”. Η εργοδοσία παρακολουθεί την δράση των Συνδικάτων και τρέμει μπροστά στη ζωντάνια και τη μαζικότητα τους. Όταν βλέπει ότι δεν είναι μαζικά και δεν συμμετέχουν οι εργάτες τότε τρίβει τα χέρια της, δεν φοβάται.

Εμείς θέλουμε ένα Συνδικάτο που με τη δραστήρια συμμετοχή των χιλιάδων μελών του, Θα μπορέσει να συγκρουστεί ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά, να βάλει εμπόδια σε κυβέρνηση και εργοδότες που ήδη υλοποιούν άγρια επίθεση στη ζωή μας και στα δικαιώματά μας, ενώ ετοιμάζουν και νέα αντεργατικά μέτρα που Θέλουν να χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, να φτηνύνουν πιο πολύ την εργατική μας δύναμη. 
Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε