Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Απλήρωτοι για μήνες οι εργαζόμενοι της Diamont Print Α.Ε.

διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.


Με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις των εργαζομένων και της Σωματειακής τους Επιτροπής γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί η οφειλή στα δεδουλευμένα του προσωπικού, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη δέσμευση. 
Η Διοίκηση του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας να οριστεί τριμερή συνάντηση με την εταιρία DIAMOND PRINT A.E, για τις καθυστερήσεις δεδουλευμένων αποδοχών που φτάνουν έως και τους τεσσεράμισι μήνες. Η συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί με το θέμα της καθυστέρησης πληρωμών, αλλά είναι μια πάγια τακτική της, που κρατάει χρόνια. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα ότι παρά το γεγονός πως η εταιρία αναλαμβάνει την εκτύπωση σχολικών βιβλίων εξακολουθεί να έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους και οι μηχανισμοί του κράτους να μην παίρνουν μέτρα.

Κατά την τριμερή ζητάμε να καθοριστεί πρόγραμμα εξόφλησης του συνόλου των δεδουλευμένων το συντομότερο δυνατόν. Θα θέλαμε επίσης να ενημερωθούμε με ποιο τρόπο πληρώνεται η προσαύξηση κατά την νυκτερινή εργασία και τις υπερωρίες του προσωπικού.
06/06/18