Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Όλοι οι συνάδελφοι σε εργοστάσια του Τύπου, 
συμμετέχουμε στην Απεργία την Τρίτη 19 Φλεβάρη 
και στη Συγκέντρωση 12:00π.μ. 
έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20)



Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στον Τύπο  την  Τρίτη 19 Φλεβάρη 2013, συντονίζοντας τα απεργιακά μας βήματα και με τις άλλες ενώσεις των εργαζομένων στο χώρο του τύπου. Ο λόγος που πηγαίνουμε μία ημέρα πριν την πανεργατική Απεργία, είναι να δοθεί η δυνατότητα κάλυψης της Απεργιακής συγκέντρωσης στις 20/02/13, να μην κάνουμε το χατίρι σε αυτούς που θέλουν αν μην ακουστεί τίποτα. Ταυτόχρονα να εκφραστεί και η δυναμική του κλάδου που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα μετά τη λήξη των ΣΣΕ. 
Απαιτούμε  την υπογραφή της ΕΓΣΣΕ και των Κλαδικών ΣΣΕ που θα κατοχυρώνουν τα δικαιώματά μας. Να δοθεί ηχηρό μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης, απάντηση στην πολιτική που τσακίζει και ισοπεδώνει τα δικαιώματά μας για να ανακάμψει το κεφάλαιο από την κρίση.
Να δώσουμε απάντηση στην πολιτική καταστολής και κατασυκοφάντησης των δίκαιων αγώνων των εργαζομένων. Να μην περάσουν τα σχέδιά τους για απαγόρευση των απεργιών και ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. 
Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο μποκ του ΠΑΜΕ- ΜΜΕ γυρίζοντας την πλάτη σε συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που ενώ παίρνουν απόφαση για απεργία, κάνουν τα πάντα στην πράξη για να υπονομεύσουν την επιτυχία της.  


17-02-2013