Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ
Συνάδελφοι-ισσες,
Το Σωματείο και η σωματειακή επιτροπή της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ) καλούμε όλα τα μέλη μας που εργάζονταν στην επιχείρηση σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Η εργοδοσία της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ μαζί με τον επιχειρηματία Χ. Οικονομόπουλο εδώ και ένα μήνα και σε βάρος των απλήρωτων εργαζομένων εκδίδουν και πάλι την εφημερίδα. Στην προσπάθειά τους να παρακάμψουν τις οφειλές και τις διεκδικήσεις του προσωπικού έχουν σύμμαχο την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) αλλά και κάποιες συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες στο χώρο του Τύπου που κάνουν τα "στραβά μάτια".
Η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων απ’ την αρχή έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα επιτρέψουμε να κερδοφορεί η εργοδοσία σε βάρος μας κι αυτό είτε με την επαναλειτουργία του εργοστασίου χωρίς εμάς και χωρίς πρώτα να μας εξοφλήσει τις οφειλές ή με το να φύγουν υλικά (μηχανές, χαρτί, μελάνια κλπ) από τα οποία διεκδικούμε να πληρωθούμε.
Επειδή, λοιπόν , οι καιροί είναι "πονηροί" και ήδη η εργοδοσία έχει πάρει χαρτί και μελάνια εν αγνοία μας πριν από λίγους μήνες, καλούμε τα μέλη μας σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Η σωματειακή επιτροπή και το Δ.Σ. του Σωματείου θα συντονίσουμε βάρδιες των εργαζομένων που θα επιβλέπουν ώστε να μη φύγει τίποτα από το εργοστάσιο.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗ Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)