Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η διοίκηση της Fimi Pack σηκώνει μηχανές από το εργοστάσιο.


Τα χαράματα της Πέμπτης 6/03/14 σήμανε συναγερμός στους εργαζόμενους που περιφρουρούνε περιοδικά το εργοστάσιο της Fimi Pack. Από νωρίς το πρωί εμφανίστηκε στο εργοστάσιο ένα συνεργείο, άσχετο με την εταιρία σε συνεργασία με κάποιους εργαζόμενους της Fimi Pack, με γερανούς και ξεκίνησαν εργασίες για να λύνονται και να φεύγουνε μηχανές. Άμεσα στο χώρο βρέθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου και της επιτροπής.
Να θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα όπου δεσμεύουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία της εταιρίας, εκτός από κάποιες μηχανές που είναι σε leasing και "ανήκουν" στις τράπεζες. 
Μετά από καταγγελία του Σωματείου και της επιτροπής υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας όπου και διέκοψε τις εργασίες. Κλείνοντας στο περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Σπατών και αφότου εμφανίστηκε ο κατά τα άλλα άφαντος εργοδότης κος Παναγιωτόπουλος, παρουσιάστηκαν έγραφα, που δεν είχε προσκομίσει η εταιρία στο δικαστήριο ότι έχει παραχωρήσει μία σειρά μηχανές σε άλλη εταιρία.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να συνεχίσουν να είναι σε επαγρύπνηση, γιατί οι κινήσεις της εταιρίας Fimi Pack, παρόλο που έχει καταθέσει αίτηση πτώχευσης, δείχνουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία εμπιστοσύνη.

07/03/14