Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ
Σολωμού 65 Αθήνα τ.κ. 104-32 τηλ. 210-5244901 fax 210-5236838
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
03-04-2013


ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ
ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 8
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ ΩΡΑ 12:00 Μ.Μ.

Η κατάσταση για τους ασφαλισμένους στο πρώην ΤΑΤ ΜΓΤ, είναι εκρηκτική! Εκκρεμούν πάνω από 6000 αιτήσεις από συναδέλφους μας για την καταμέτρηση των ενσήμων τους, ώστε να βεβαιωθεί ο χρόνος ασφάλισής τους στο Ταμείο και να θεμελιώσουν δικαίωμα σύνταξης. Η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ και οι απολύσεις συμβασιούχων έχουν φέρει την κατάσταση στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι αιτήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται!

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει κάνει επανειλημένες προσπάθειες για συνάντηση με την διοίκηση του ΙΚΑ, αλλά αυτό δεν έχει γίνει εφικτό λόγω της προκλητικής αδιαφορίας των υπευθύνων. Η τρικομματική Κυβέρνηση δείχνει κι εδώ το αντεργατικό της πρόσωπο!

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, η διοίκηση της Ομοσπονδίας αποφάσισε να καλέσει τα σωματεία, τους εργαζόμενους του κλάδου στην Αττική, σε κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 10 Απριλίου, ώρα 12:00, στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ, Αγ. Κωνσταντίνου 8, να απαιτήσουμε συνάντηση με την διοίκηση του ΙΚΑ για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, την επάνδρωση με προσωπικό των γραφείων του ΙΚΑ στο πρώην ΤΑΤ – ΜΓΤ που έχουν την ευθύνη της καταμέτρησης των ενσήμων.



Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη!
Να απαιτήσουμε τώρα την ικανοποίηση των αιτημάτων μας!!!
Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός δεν θα περάσουν.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ