Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι μεγαλοτσιφλικάδες της Μανωλάδας αποφάσισαν ότι όποιος διεκδικεί τα δεδουλευμένα του, όποιος διεκδικεί τα δικαιώματά του, θα πυροβολείται! Το έκαναν πράξη εχθές! Επόμενο ήταν! Όταν η Κυβέρνηση διαλαλεί παντού το δόγμα «Νόμος και Τάξη», όταν λένε ότι θα «καθαρίσουν» τις πόλεις από τους μετανάστες, οπλίζουν τα χέρια των μεγαλοστσιφλικάδων, των αφεντικών και των μαντρόσκυλών τους.
Αυτός είναι ο Νόμος και η Τάξη της Κυβέρνησης! Είναι η καταστολή κάθε εργατικής κινητοποίησης, κάθε διεκδίκησης, ακόμα και του αυτονόητου! Των δεδουλευμένων 6 μηνών!!!
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και οι εργαζόμενοι στον Κλάδο καταδικάζουν την δολοφονική επίθεση των τσιφλικάδων της Μανωλάδας στους συναδέλφους μας, εργάτες γης, που διεκδικούσαν την πληρωμή τους!
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τέτοιες φασιστικές πρακτικές δεν γίνονται ανεκτές από τους εργαζόμενους! Όποιος τολμήσει να χωρίσει τους εργάτες σε ντόπιους και μετανάστες, θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή του ταξικού εργατικού κινήματος!
Με τους συναδέλφους μας μετανάστες δε μας χωρίζει τίποτα. Αντίθετα, μας ενώνει το κοινό μας ταξικό συμφέρον που δεν είναι άλλο από την χειραφέτησή μας από τα κάθε είδους αφεντικά που καρπώνονται τον πλούτο που παράγουμε!
Η καλύτερη απάντηση είναι η συμμετοχή μας στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα!
Τον φασισμό και τους φασίστες θα τους συντρίψουμε γιατί είναι το μακρύ χέρι των αφεντικών μας και παίζουν τον ρόλο του σύγχρονου δουλέμπορου!

18-04-2013