Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 
ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – φοι,

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου καταγγέλλει την Κυβέρνηση για τις νέες αυξήσεις της ΔΕΗ που επιβάλλει για τα τέλη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και φτάνουν έως και 118%. Την ίδια στιγμή που προκλητικά το μειώνει στους βιομήχανους, ενώ η εργατική οικογένεια δεινοπαθεί και υποφέρει από την τεράστια φοροκαταιγίδα, από τις μειώσεις στους μισθούς, την κατάργηση των ΣΣΕ, το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας.
Η Κυβέρνηση αδίστακτα και προκλητικά προχωρά στις νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ. Αυτή είναι η «νέα Ελλάδα» που συχνά πυκνά προπαγανδίζει η Κυβέρνηση με τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, αυτή είναι η ιδιωτικοποιημένη ΔΕΗ. Φορτώνουν την εργατική οικογένεια με απίστευτα οικονομικά βάρη προς όφελος του κεφαλαίου.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή. Όλα τα σωματεία, οι εργαζόμενοι του κλάδου να καταδικάσουμε με κάθε τρόπο αυτή την πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε., κομμάτων του ευρωμονόδρομου και να οργανώσουμε την πάλη σε όλο τον κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς, για τα δικαιώματά μας, την ανατροπή αυτής της πολιτικής που υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Να πρωτοστατήσουμε για  όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, να απαιτήσουμε ρεύμα φτηνό για το λαό.

22/7/2013