Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντιστάσεως 8, Άλιμος) την Παρασκευή 17 Οκτώβρη και ώρα 10.30 


13-10-2014

To Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων καλούμε τους εργαζόμενους της ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ καθώς και της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ (Εθν. Αντιστάσεως 8, Άλιμος) την Παρασκευή 17 Οκτώβρη και ώρα 10.30 για να διαμαρτυρηθούμε για την καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς ΟΑΕΔ σχετικά με την καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας προς τους πρώην εργαζόμενους των δύο επιχειρήσεων. Το Δ.Σ. του σωματείου μας με την κίνηση αυτή καταγγέλλει και τη στάση της κυβέρνησης όπου όταν πρόκειται να εισπράξει από τους εργαζόμενους τα χαράτσια που με το «έτσι θέλω» έχει επιβάλλει ρίχνει πρόστιμο ακόμα και για μία μέρα καθυστέρησης ενώ όταν χρωστάει λεφτά σε εργαζόμενους όπως εδώ δεν τρέχει τίποτα!
Καλούμε τους εργαζόμενους των δύο επιχειρήσεων αλλά και την εργατική τάξη συνολικά να βγάλει συμπεράσματα και να παλέψει συλλογικά και οργανωμένα μέσα από τα ταξικά συνδικάτα για ριζική ανατροπή αυτής της πολιτικής.