Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου



Παράσταση διαμαρτυρίας του Σωματείου Λιθογράφωνστα κεντρικά γραφεία  του ΟΑΕΔ στον Άλιμο.

Εμφάνιση DSC01032.JPG

Την Παρασκευή 17/10/14 το πρωί το Σωματείο Λιθογράφων, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στον Άλιμο για την άμεση καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων «3Ε Εκτυπωτική» και «Χ. Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ»

Στη συνάντηση αντιπροσωπείας του Σωματείου και των επιτροπών από τα δύο εργοστάσια, επισημάνθηκε η αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς του ΟΑΕΔ να καταβάλει το επίδομα αφερεγγυότητας, παρόλο που από την πλειοψηφία των εργαζομένων έχουν κατατεθεί όλα τα δικαιολογητικά χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες. Στη συζήτηση που έγινε με τους συναδέλφους της Χ.Κ.Τεγόπουλος, εντοπίστηκε η καθυστέρηση που πρέπει ο καθένας να μεριμνήσει για να λυθεί άμεσα, είναι ότι αναθέτοντας και αυτό το ζήτημα σε δικηγόρους, υπάρχουν συνάδελφοι ακόμα που εδώ και μήνες δεν έχουν κάνε αίτηση. 
Η Δέσμευση από πλευράς Διοίκησης του ΟΑΕΔ, ήταν ότι θα ενισχυθεί το τμήμα που εξετάζει τις αιτήσεις και θα εξυπηρετηθούν με σειρά προτεραιότητας. Στην πίεση του Σωματείου για χρονική δέσμευση, η καλύτερη απάντηση που πήραμε, ήταν πως πριν τα Χριστούγεννα, θα έχει καταβληθεί το επίδομα. 

17/10/14