Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 

& ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

ΣΤΗΝ ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ με αίτημα την κατάργηση της ενοικίασης εργαζομένων και την μονιμοποίησή τους, την ακύρωση των απολύσεων και για μισθούς και δικαιώματα για όλους με βάση την τελευταία ΣΣΕ.
Είναι ξεκάθαρο και εδώ ότι η εργοδοσία επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δίνει το νομικό πλαίσιο  που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και διαπραγματεύεται την  επέκτασή του  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για ποιο ευέλικτους, φθηνούς και χωρίς δικαιώματα εργάτες.
Από την μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και την επιτυχία των κινητοποιήσεων αποδεικνύεται ότι αυτοί αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα του αγώνα τους. Είναι στο χέρι τους, με την οργάνωση, την ενότητα και την συσπείρωση στο σωματείο  να ακυρώσουν  τα σχέδια της εργοδοσίας και  να είναι οι νικητές.
Από τη μεριά μας διαβεβαιώνουμε τους εργαζόμενους ότι είμαστε στο πλάι τους σε όποιες αγωνιστικές πρωτοβουλίες πάρουν  και καλούμε τα σωματεία του κλάδου και όχι μόνο, να κάνουν το ίδιο.
Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους με τη συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 8 Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, να στείλουμε μήνυμα αντίστασης και αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση που ενισχύουν την εργασιακή ζούγκλα.
24/11/16