Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους 

του εργοστασίου Αφοί Βλάχου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία Τύπου, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους συναδέλφους μας της εταιρείας ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας την ανάκληση απόλυσης και της κατάργησης του «δουλεμπορικού» που δραστηριοποιείται στον χώρο ενοικιάζοντας εργαζόμενους στην εταιρεία.
Ο εργοδότης εκμεταλλεύεται όλο το νομικό οπλοστάσιο που του έχουν φτιάξει απλόχερα οι κυβερνήσεις και προσπαθεί να απαλλαγεί από εργαζόμενους με συγκροτημένα δικαιώματα και να τους αντικαταστήσει με νέους «φθηνότερους», χωρίς καμία υποχρέωση απέναντί τους.
Αυτή είναι τακτική που προσπαθούν να επιβάλλουν όλοι οι εργοδότες σε όλους τους Κλάδους. Το εάν τα καταφέρνουν ή όχι εξαρτάται από την αντίσταση των εργαζομένων. Οι συνάδελφοί μας στην ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ, είναι αποφασισμένοι να επιβάλλουν το δίκιο τους. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.
Θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για το αυτονόητο, για τη δουλειά με δικαιώματα! Θα είμαστε στην περιφρούρηση στην πύλη του εργοστασίου, όποτε και όταν μας ζητηθεί.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ – ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ!!!

 Αθήνα 24 Νοεμβρίου 2016