Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της Απεργίας
                                                              
Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στην εκτύπωση και την διακίνηση των εφημερίδων, να δώσουνε την μάχη για την επιτυχία της 24ωρης απεργίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους που δοκιμάζονται .Να διεκδικήσουμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα, καταβολή όλων των δεδουλευμένων αποδοχών σε όσους οφείλονται, να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας.

Με την ευθύνη των  Σωματείων Λιθογράφων και Πρακτορείων Τύπου η Απεργία θα περιφρουρηθεί  σε όλους τους χώρους του κλάδου στην βιομηχανική ζώνη του Κορωπίου. Καλούμε όλους τους συνάδελφους να ενταχθούν στις απεργιακές φρουρές από τις 03:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 7/9 έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 8/9.

Η Απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων Λιθογράφων και  Πρακτορείων Τύπου θα πραγματοποιηθεί έξω από το Πρακτορείο Τύπου <<ΑΡΓΟΣ>> και το τυπογραφείο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Δεν πρέπει να λείψει κανένας συνάδελφος από εκεί!

Η μαζικότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία  των εργατών σε έναν τέτοιο αγώνα  είναι η καλύτερη απάντηση στα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας. Η οργανωμένη πάλη μέσα από τα ταξικά Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ  στέλνει το μήνυμα της ταξικής ενότητας  κόντρα στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό και τους εκπροσώπους του, που ούτε θέλουν  ούτε μπορούν  να οργανώσουν  την πάλη.
                                                                                                                              6-9-2017

Οι Διοικήσεις

Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων

Ένωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών