Αναζήτηση αυτού του ιστολογίουΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει προκλητική άσκηση βίας από αστυνομικούς
κατά του Λεωνίδα Σακκά
Την προκλητική άσκηση σωματικής βίας από αστυνομικούς ενάντια στο Λεωνίδα Σακκά, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρο του Συνδικάτου Τύπου και Χάρτου, γιατί διαμαρτυρήθηκε για τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.
Καταγγέλλει επίσης «το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας του Λεωνίδα Σακκά και άλλων μελών του ΚΚΕ, που στην εξέλιξη έφτασαν στο σημείο του περιστατικού, ένας από τους αστυνομικούς, απευθυνόμενος απειλητικά στον Λεωνίδα Σακκά είπε: "έχεις εσύ οργάνωση, αλλά έχω κι εγώ"»!
Για όλα αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα, η Κομματική Οργάνωση Αττικής έχει ήδη κάνει παράσταση διαμαρτυρίας στους υπευθύνους του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, «καταγγέλλοντας τον ξυλοδαρμό του συντρόφου, όπως και τα φασιστικά υπονοούμενα του αστυνομικού. 
Ζητήσαμε επίσης να διαλευκανθεί άμεσα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον πραγματοποιεί, εκτρέφει ή ανέχεται τέτοια φαινόμενα. Για τα παραπάνω είναι σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)».