Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με παρουσία του «συνδικαλιστικού» της Ασφάλειας ξεκίνησαν οι εργασίες!

Ασφαλίτης πιάστηκε «στα πράσα» να παρακολουθεί τη διαδικασία του Συνεδρίου!
Ήδη από το απόγευμα της Πέμπτης 08/11/18, πριν ακόμα ξεκινήσει το Συνέδριο, οι δυνάμεις της «Εργατικής Ενότητας» έδιναν τη μάχη για να αποκαλύψουν τον επιζήμιο για την εργατική τάξη ρόλο των ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΕΑΚ (ΣΥΡΙΖΑ), που με το «έτσι θέλω» και τη χρήση... «δεύτερης» σφραγίδας προσπαθούσαν να επικυρώσουν την παρουσία νόθων αντιπροσώπων.
Εκείνη την ώρα, έδωσε το «παρών» ένας αστυνομικός διευθυντής, καλεσμένος από την πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΘ, «για κάθε ενδεχόμενο», όπως είπε.

Λίγο μετά αντιπρόσωποι της «Εργατικής Ενότητας» έπιασαν «στα πράσα» ασφαλίτη, με το όνομα Δημήτρης Βύσαλης, που περιφερόταν και παρακολουθούσε τη διαδικασία του Συνεδρίου!
Γεγονός που έδειξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανταποκρίθηκε άμεσα στην απαίτηση της πλειοψηφίας του προεδρείου της ΓΣΕΕ να στέλνει ΜΑΤ και ασφαλίτες στα συνέδρια και τις άλλες διαδικασίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων, για να στηρίζουν τις δυνάμεις που με νοθεία και εκφυλιστικές μεθοδεύσεις επιδιώκουν να κρατούν τα συνδικάτα δεμένα στην υπηρεσία του κεφαλαίου.
Την παρουσία του ασφαλίτη κατήγγειλε στα μέσα ενημέρωσης ο Λεωνίδας Στολτίδης, εκ μέρους της «Εργατικής Ενότητας».
Η υπηρεσιακή ταυτότητα του ασφαλίτη που «πιάστηκε στα πράσα» να παρακολουθεί κατόπιν εντολής το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου
Η υπηρεσιακή ταυτότητα του ασφαλίτη που
 «πιάστηκε στα πράσα» να παρακολουθεί
 κατόπιν εντολής το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου
Για το ίδιο θέμα, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος της διοίκησης στη ΓΣΕΕ, κρατώντας την υπηρεσιακή ταυτότητα του ασφαλίτη, δήλωσε το εξής: «Είναι από το "συνδικαλιστικό" της Ασφάλειας. Ηρθε εδώ να παρακολουθήσει το Συνέδριο σταλμένος από την υπηρεσία του. Ξέρετε, πριν λίγες μέρες η πλειοψηφία στη διοίκηση της ΓΣΕΕ έστειλε χαρτί στην κυρία Γεροβασίλη και ζήταγε παρουσία των ΜΑΤ και της Ασφάλειας, προφανώς για να γίνουν τα συνέδρια. Συνέδριο πραγματικό θα γίνει μόνο με την παρουσία των εργατικών συνδικάτων και των ίδιων των εργαζομένων. Οχι με την Ασφάλεια, όχι με την παρουσία στελεχών εκείνων των παρατάξεων που αποφάσισαν να φέρουν εδώ την Ασφάλεια. Θέλουν συνέδρια μακριά από τους εργαζόμενους. Εμείς θέλουμε συνέδριο ζωντανό, μαχητικό, δημοκρατικό, ανοιχτό στους εργαζόμενους, να ξεκινήσει με τους πραγματικούς αντιπροσώπους και όχι με τους νόθους των εργοδοτών και όποιων άλλων».


Ο ασφαλίτης παραδόθηκε στον διοικητή του, ενώ ακουγόταν δυνατά το σύνθημα «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών».

09/11/18