Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Οργανωνόμαστε, Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη.

Συναδέλφισσες-φοι
στις γραφικές τέχνες,

Tο Δ.Σ του Σωματείου, σας καλεί να αντιμετωπίσουμε οργανωμένα και με ταξική αλληλεγγύη, την παραπέρα πτώχευση των εργατικών οικογενειών, τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει το κλείσιμο των τραπεζών και τα αντεργατικά μέτρα που επιβάλει το 3ο Μνημόνιο.

Η Πανελλαδική Ένωση  Λιθογράφων συγκρότησε επιτροπή αλληλεγγύης για αυτό το σκοπό, που πρέπει να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων του κλάδου.
     Συνάδελφοι   μας που έχουν οξυμένα προβλήματα ή αντιμετωπίζουν έκτακτες δύσκολες καταστάσεις, δεν πρέπει να μείνουν αβοήθητοι και μόνοι τους. Να κυριαρχήσει η επαγρύπνηση! Να αποτρέψουμε με τις παρεμβάσεις μας, την αλληλεγγύη μας καθώς και την υλική βοήθειά μας, να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.
                                                     
Με προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών, μαζεύουμε τρόφιμα, φάρμακα, παιδικές τροφές, είδη υγιεινής, καθαριστικά.

Να οργανώνουμε την παρουσία μας παντού!

Οι επιτροπή αλληλεγγύης να γίνει γνωστή παντού σε κάθε τυπογραφείο, βιβλιοδετείο, ατελιέ, άμεσα! Να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσει ο φόβος, η παραίτηση κάτω από το βάρος των δυσκολιών.

 Στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτή τη στιγμή η εργατική λαϊκή οικογένεια, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, από την επίθεση που δέχονται από την ΕΕ, κυβέρνηση και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένα από τα όπλα μας είναι η εργατική - λαϊκή αλληλεγγύη παντού.
Το τωρινό κούρεμα μισθών και συντάξεων σε μεγάλο τμήμα των εργαζομένων και των συνταξιούχων, αλλά και οι καταβολές με το σταγονόμετρο, να αντιμετωπιστούν άμεσα και οργανωμένα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν σε επαφή με το Σωματείο για να καταγράψουμε άμεσα τις ανάγκες που υπάρχουν!

Επιτροπή Αλληλεγγύης Λιθογράφων

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Γραφεία του Σωματείου: 2105223721, 2105223756
Αργυρίου Γιάννης: 6974368533
Φυλαχτόπουλος Κώστας: 6946216516