Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΣΘΩTΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ- Μ.Μ.Ε & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Ψήφισμα Αλληλεγγύης
Προς τους εργαζόμενους του Ομίλου Forthnet  Nova.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Απευθύνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στο δίκαιο αγώνα σας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας με κάθε τρόπο.
Η επίθεση που έχει εξαπολύσει προς όλους τους εργαζόμενους η εργοδοσία του Ομίλου Forthnet  Nova το μόνο που δείχνει είναι ότι ενοχλείται από τη μαζικοποίηση των αγώνων σας, αλλά και ότι βρίσκει εμπόδια στην λογική του διαχωρισμού που προσπαθεί να καλλιεργήσει ανάμεσά σας. Θέλουν να σας τρομοκρατήσουν ώστε να μη σηκώνετε κεφάλι, να μην παλεύετε. Θέλουν να επιβάλουν το φόβο για να περάσουν τα μέτρα τους χωρίς αντιδράσεις!

Ο συλλογικός σας αγώνας για καλύτερα εργασιακά δικαιώματα για όλους, φαίνεται πως χάλασε τη σούπα του εργοδότη.  Η προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν και να ενσωματώσουν τις αντιδράσεις σας πέφτουν στο κενό. Επιδιώκουν να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου και να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα σας.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι, όλοι για έναν και ένας για όλους.

Καμία συναίνεση στη σφαγή των δικαιωμάτων μας. Η συναίνεσή μας είναι συνενοχή, είναι αποδοχή της φτώχειας, της άθλιας ζωής, της φθηνής εργασίας για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις της εργοδοσίας του Ομίλου Forthnet Nova προς τους εργαζόμενους, το Σωματείο μας απαντά, με την αλληλεγγύη του, για ενότητα όλων των εργαζόμενων, για οργάνωση κι αγώνα έως την τελική ρήξη με όλους εκείνους που μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους. Στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού συγκυβέρνηση – Ε.Ε. – εργοδοσία, μπορούμε να βάλουμε φραγμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου σε στήριξη των αιτημάτων και των κινητοποιήσεων που συλλογικά αποφασίζουν οι εργαζόμενοι μέσα από το σωματείο τους.