Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου



ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε μαζικό φορέα σε μαζική συμμετοχή και σε στήριξη της κινητοποίησης, ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δική της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών.

Ο τρόπος που έδρασαν στις 12 Σεπτέμβρη του 2013 στο Πέραμα όπως και σε άλλες περιπτώσεις, αναδεικνύουν το δολοφονικό χαρακτήρα της επίθεσης, ενώ η στόχευση σε πρωτοπόρους αγωνιστές που η δράση τους αποτελεί καρφί στο μάτι της εργοδοσίας, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.

Η δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, η δολοφονική επίθεση στο Πέραμα, η επίθεση σε Αιγυπτίους αλιεργάτες αποτελούν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.

Η Χρυσή Αυγή οργάνωνε και εκτελούσε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του εργατικού και λαϊκού κινήματος, την ίδια ώρα που έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία προσφέροντας τσάμπα εργατικά χέρια στην εργοδοσία κι ενώ ζητούσε στη Βουλή νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους εκμεταλλευτές των εργαζομένων.

Η δράσης της υπηρετεί συμφέροντα τμημάτων της μεγαλοεργοδοσίας, εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, είναι μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!

Να πέσει στο κενό κάθε προσπάθεια να καμουφλαριστεί ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής.

Το εργατικό λαϊκό κίνημα μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε προσπάθεια να εξισωθεί η ναζιστική εγκληματική δράσης της με την πάλη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με βάση και αντίστοιχες κατευθύνσεις της ΕΕ.

Η μαζική πάλη του λαού και της νεολαίας σε κατεύθυνση ρήξης με το εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και το ναζισμό, μπορεί να δημιουργήσει τους όρους για να την απομόνωση και το ξερίζωμα της.
Αθήνα, 25/10/2016

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ