Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Δολοφονική επίθεση 
από χρυσαυγίτες κουκουλοφώρους,
 σε βάρος εργατών που δρουν με φανερά τα πρόσωπα


Την Πέμπτη 12/09/13 το βράδυ, συμμορία ναζιστών της Χρυσής Αυγής, έκανε ύπουλη και δολοφονική επίθεση, χτυπώντας  πρωτοπόρους εργάτες και στελέχη του ταξικού κινήματος και μέλη του ΚΚΕ. Εργάτες που στέκονται στην αντίπερα όχθη από τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές που οι φασίστες υπηρετούν.


Oι φασίστες κουκουλοφόροι της Χρυσής Αυγής,μπορεί να είναι μπράβοι των εφοπλιστών, αλλά τα έβαλαν με λάθος στόχο! 

Οι εργάτες που δουλεύουν στη βιομηχανία, δε τρομοκρατούντε από θρασύδειλους που φουσκώνουν με «ζαχαρωτά» από τα γυμναστήρια. Οι εργάτες που δουλεύουν το σίδερο και τη φωτιά, που χειρίζονται τις μηχανές σε κάθε κλάδο της βιομηχανίας, σφυρηλατούντε στη δουλειά και την ταξική πάλη.
Βρίσκονται απέναντι στους βιομήχανος και υψώνουν το ανάστημά τους μπροστά στο αφεντικό, εκεί που οι χρυσαυγήτες δίνουν μαθήματα υποκλίσεων. 
Γιατί η δύναμη σήμερα δεν μετριέται μόνο στα μπράτσα, αλλά στο πώς θα κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου όταν δέχεσαι πίεση από παντού. 

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και αντιλήψεις τους δεν έχουν θέση σε κανένα εργοστάσιο του τύπου. Όπου πάνε να εμφανιστούν, να ξέρουν πως ο ρατσισμός και το μίσος τους για το εργατικό και το λαϊκό κίνημα, θα απομονωθούν από τους ίδιους τους εργάτες.


Δε μας τρομάζουν! Κάθε επίθεση τους μας ατσαλώνει, και θα έρθει η στιγμή που η εργατική τάξη θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

13/09/13