Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

                 

Επιστολή της Διοίκησης της Ομοσπονδίας
Τύπου και Χάρτου
          στις  11/9/2013 με Α.Π.:2978        
Προς: το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ 


Κύριοι,

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, μαζί με Διοικήσεις Σωματείων και Ενώσεων του κλάδου, είχε πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη στη Διοίκηση του ΕΤΑΠ –ΜΜΕ, και παρέδωσε υπόμνημα αιτημάτων των εργαζομένων σε συνάντηση με την πρόεδρο του ταμείου Κα Αντωνοπούλου.
Σ¨αυτό το υπόμνημα και στη συζήτηση που ακολούθησε της συνάντησης, ένα από τα αιτήματά μας που θέσαμε, ήταν η εφαρμογή του Ν.4075/2012, και που αφορά τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων στη Γ¨ Διεύθυνση ΤΑΤΤΑ του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ.
Η απάντηση που εσείς δώσατε σ’ αυτή τη συνάντηση, ήταν ότι θα δείτε το πρόβλημα και θα εφαρμόσετε το αυτονόητο, το νόμο.
Στην πράξη όμως εξακολουθεί να μην εφαρμόζετε το νόμο και αυτό αποδεικνύεται  από εργαζόμενους που έχουν τις προϋποθέσεις και θέλησαν να τις αξιοποιήσουν. Συνάντησαν την άρνηση της εφαρμογής του νόμου από τη Γ¨ Διεύθυνση, με διάφορα προσχήματα.
Ομοσπονδία και σωματεία, μαζί με τους εργαζόμενους δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε με μια τέτοια αδικία.
Απευθυνόμαστε για μια ακόμα φορά στο Δ.Σ. του ταμείου μας, και προσωπικά στην Κα Αντωνοπούλου, Πρόεδρο του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και απαιτούμε την άμεση εφαρμογή του Ν.4075/2012, άρθρο 33, για να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι που έχουν τις προϋποθέσεις και το δικαιούνται.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                                   Ο Γ. Γραμ/τέας

Ι. Τόλης                                                                                                                Λ. Σακκάς