Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Στάση εργασίας στη Βιβλιοσυνεργατική 
και συγκέντρωση στην επιθεώρηση εργασίας 
Παλλήνης στις 9:30 την Τρίτη 17/09


Ανακοίνωση της Σωματειακής επιτροπής στη Βιβλιοσυνεργατική

Η Διοίκηση της εταιρείας για άλλη μια φορά δεν ήταν συνεπής στις πληρωμές. Δεν υλοποίησε ούτε τις δικές της δεσμεύσεις όπως αναφέρονταν στην ανακοίνωση που έβγαλε.
Οι εργαζόμενοι από τη δική μας πλευρά περιμέναμε και αυτή τη φορά να τηρήσει τις ημερομηνίες πληρωμής. Παράλληλα ζητήσαμε να γίνει πληρωμή ως εξής:
Να εξοφλήσει το μήνα Ιουνίο και να δώσει προκαταβολή του μήνα Ιούλιο στις 10 Σεπτεμβρίου 2013.Επίσης ζητήσαμε η προκαταβολή του μηνός Ιουλίου να είναι το 50% της μισθοδοσίας του κάθε εργαζόμενου για να μην μεγαλώσει παραπέρα η ψαλίδα.

 Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς σε αυτή τη κατάσταση που μας οδηγεί μέρα με τη μέρα στο πάτο. Ζητάμε από τη Διοίκηση ξεκάθαρη και επίσημη τοποθέτηση.

 Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παλέψουμε και να απαντήσουμε αγωνιστικά για να διασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας και κάθε δικαίωμά μας που καταπατείται.

Προχωράμε στη κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σε κάθε βάρδια την Πέμπτη 12-09-13.
Υλοποιώντας και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για κινητοποίηση σε περίπτωση που δεν υλοποιηθούν τα παραπάνω. 

Παράλληλα προχωράμε σε 3ωρη την Τρίτη 17 Σεπτέμβρη από 8.30 έως και 11.30 το πρωί και καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συγκέντρωση στα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας στην Παλλήνη στις 9.30μ.μ. για να δηλώσουμε την αγωνιστική μας αντίθεση στην καθυστέρηση πληρωμών.